Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten & Levertijd

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,99 voor bestellingen onder de € 100,- binnen NL
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

€10 voor bestellingen naar BE

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd is circa 2 - 5 werkdagen. Heb je een bestelling waar spoed achter zit? Neem even contact op via info@hippykids.nl of via whats-app telnr: 06-15140682 en ik ga mijn best doen om het z.s.m te verturen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL en DHL. Pakketten die vandaag worden aangeboden aan PostNL / DHL voor bezorging in Nederland, worden over het algemeen de volgende werkdag tussen 09.00 - 18.00 aangeboden. Hippy is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij deze bezorgdienst.

Rondom feestdagen zijn wij afhankelijk van de bezorgtijden en dagen van PostNL / DHL.

Als je pakket verstuurd is ontvang je een Track & Trace nummer in je mail, via deze link is je Hippy pakket te volgen!

Indien  je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, controleer dan je spam-box. Het wil nog wel eens voorkomen dat de mail daarin terecht is gekomen. 

Bestelling ophalen
Wanneer je in de omgeving van Vleuten woont is het mogelijk om je bestelling bij Hippy op te halen en ter plekke contant af te rekenen, wel graag gepast betalen, er is geen wisselgeld aanwezig! Ik kan je ook een tikkie (betaalverzoek) vooraf sturen als je je bestelling op wilt halen, dat scheelt weer verzendkosten!

Maak voor het ophalen van jouw bestelling eerst een afspraak via info@hippykids.nl of via whats-app op 06-15140682