Hoe gebruik je de Relax Hoes met berenoortjes van Hippy?

De Relax Hoes voor je voedingskussen van Hippy

Elke zwangere vrouw heeft een voedingskussen in huis en deze is behoorlijk handig met een baby.

Met deze super gave relax hoes tover je jouw voedingskussen zo om in een heerlijke plek voor je baby, een soort babynestje. Het fijne van deze Relax Hoes is dat je baby het kussen aan alle kanten tegen zich aan voelt. Dat geeft een geborgen gevoel en dat is zo belangrijk voor baby’s. Heerlijk relaxen dus!

Hieronder de uitleg hoe je in no-time een fijne plek voor jouw baby creeert. Zo heb jij ook even je handen vrij als newborn mom!

 

Leg het voedingskussen neer, stop eerst de bovenkant van het voedigskussen in de relax hoes, daarna één voor één de 'zijkanten'. Stop het voedingskussen er goed en netjes in. 

  

 

Postitioneer het voedingskussen goed in de hoes en verdeel deze goed.

 
Draai het kussen om en maak een mooi kuiltje in het midden voor jou baby. En klaar! Zo heb jij in no-time een heerlijke plek voor jouw baby gecreeërd. Relaxen maar!

Ready to relax?

Gebruik de relax hoes bij het geven van een flesje, speelmoment in de box of lekker naast je op de bank, samen chillen.

De relax hoes is te gebruiken vanaf de geboorte tot het moment dat je baby probeert te gaan rollen. Vanaf dat moment wordt het afgeraden de relax hoes nog te gebruiken. Gebruik de relax hoes alleen onder ouderlijk toezicht en alleen als je in de buurt bent van de baby. Zet het kussen met de relax hoes in de box of op de grond.

 

EVEN JE HANDEN VRIJ ALS NEWBORN MOM

Ontdek vandaag nog waarom onze Relax Hoes een favoriet is onder ouders in de Benelux. Comfort, gemak en kwaliteit komen samen in dit onmisbare item voor elke nieuwe ouder. Wil je meer wetn over de Relax hoes met berenoortjes van Hippy? Lees dan mijn blog 'Even je handen vrij als newborn mom met de relax hoes van Hippy'. 

Neem snel een kijkje in de shop, de relax hoezen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, stoffen en prints. Kies jouw favoriet uit en relax!

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje.

Liefs,

Stephanie 


Laat een bericht achter

Bedankt voor je bericht! Zodra deze is goedgekeurd wordt het bericht gepubliceerd


Liquid error (sections/article-template line 246): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid