De 6 beste Moederdag-tips voor newborn moms!

Als een newborn mom heb je het druk en het kan best stressvol zijn, omdat je de hele dag druk bezig bent met je baby, slapeloze nachten, je kent het wel. Maar het is belangrijk om ook voor jezelf te zorgen en te genieten van deze speciale dag.

Hier zijn de 6 beste Moederdagtips voor een newborn mom:

Begin Moederdag goed en neem tijd voor jezelf

  1. Vraag je partner of een vriend om bij de baby te blijven, zodat je even tijd voor jezelf kunt nemen. Begin de dag met een ontspannend bad of een bezoek aan de kapper. Zo zie jij er stralend uit met Moederdag.

Wie wil er geen ontbijt op bed?

  1. Laat een speciaal Moederdagontbijt voor je maken. Laat een ​​lekker ontbijt voor je maken en het liefst in bed opeten. Dit is een geweldige manier om de dag ontspannen te beginnen.

Vier Moederdag samen met andere nieuwe moeders

  1. Nodig andere moeders uit die ook net een baby hebben gekregen en organiseer samen een picknick of brunch. Dit is een geweldige manier om jezelf te omringen met anderen die begrijpen wat je doormaakt.

Doe iets creatiefs met de baby

  1. Maak een afdruk van de hand of voet van je baby op een canvas of maak een schilderij samen. Dit is een leuke manier om de dag door te brengen en een blijvende herinnering te creëren.

Geef je partner tips voor een mooi Moederdagcadeau

  1. Ook voor je partner is het de eerste keer dus help hem maar een beetje. Ook voor jou als Mom to be, je bent hard aan het werk om een mini mensje te maken dus ook jij mag verwend worden. Mombag, Luiertas mini of de Relaxhoes voor je voedingskussen zijn echt musthaves en super mooi om te krijgen met Moederdag. In mijn blog “De 3 beste Moederdagcadeaus” staat alles op een rijtje. Tip je partner zodat je het ideale Moederdagcadeau krijgt!

Geef jezelf toestemming om niets te doen

  1. Het is oké om op Moederdag niets te plannen en gewoon tijd door te brengen met je baby. Geniet van de momenten samen en doe waar jij en je baby gelukkig van worden.

Als een newborn mom is het belangrijk om voor jezelf te zorgen en te genieten en wanneer kan dat beter dan met Moederdag. Gebruik deze tips om ervoor dat het een Moederdag wordt om nooit te vergeten. Fijne Moederdag!

Ben je benieuwd naar de beste moederdagcadeaus? Klik hier en kijk in de shop!

Liefs,

Stephanie

 Hippy


Laat een bericht achter

Bedankt voor je bericht! Zodra deze is goedgekeurd wordt het bericht gepubliceerd


Liquid error (sections/article-template line 246): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid