4 goede redenen waarom jij - als newborn mom - een relaxhoes wilt

De Relax hoes met berenoortjes

Ben je op zoek naar een comfortabel en fijn plekje voor je baby om te relaxen? Dan is de Relax hoes voor je voedingskussen van Hippy het antwoord op jouw zoektocht! Deze super gave hoes tovert jouw voedingskussen om in een heerlijke chillplek voor je baby, een soort babynestje waarin je baby zich heerlijk  geborgen en relaxed zult voelen. Dat geeft een geborgen gevoel en dat is zo belangrijk voor baby’s. Heerlijk relaxen dus! Een relaxte baby = een relaxte mama.

 

Er zijn verschillende goede redenen om een Relax hoes voor je voedingskussens  te gebruiken:

1. Comfort en geborgenheid voor de baby

De relax hoes creëert een knusse en comfortabele omgeving voor de baby om in te rusten, spelen of gevoed te worden. De zachte stof biedt een gevoel van geborgenheid, terwijl het voedingskussen rondom de baby een veilige plek creëert. Dat geeft een geborgen gevoel en dat is zo belangrijk voor baby’s en dit kan helpen om de baby gerust te stellen en te kalmeren.

 

2. Veelzijdig gebruik

Deze Relax hoes voor je voedingskussens is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten, zoals het geven van flesjes, spelen in de box of gewoon om samen te chillen. Het kussen kan eenvoudig verplaatst worden en past op vrijwel elk voedings- of zwangerschapskussen. Bovendien kan het ook gebruikt worden als een relax plekje voor de baby om op te zitten en te lezen als het wat ouder is, een soort zitzak. Super leuk voor op de kamer straks.

 

3. Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

De relax hoes is eenvoudig om het voedingskussen aan te brengen en te verwijderen dankzij het elastiek aan de onderkant van de hoes. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, want het kan worden gewassen in de wasmachine op een lage temperatuur.

 

4. Last but not least, jij hebt als newborn mom even je handen vrij

Je kan het je waarschijnlijk nog niet voorstellen, maar je hebt het straks zo druk met een baby in huis, de dagen vliegen voorbij en he bent al blij als je zelf even kunt douchen. Dan is het natuurlijk susper fijn als jouw baby relaxt is en zich geborgen en relaxt voelt zodat jij even je handen vrij hebt voor een welverdiende (en zo nodig) kop koffie of thee met uitzicht op je baby even genieten. 

 

 

Met de Relax hoes voor je voedingskussens van Hippy kan jij je baby een comfortabele en geborgen plek bieden om te rusten, spelen en gevoed te worden. Dankzij het multifunctionele ontwerp kan het kussen worden gebruikt voor verschillende activiteiten en het is eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. De relax hoes is verkrijgbaar in heel veel verschillende stoffen, printjes en kleuren, dus er zit er altijd wel een voor jou bij!

 

Bestel nu jouw eigen Relax hoes en geniet van de voordelen van deze geweldige babymusthave!

 

Liefs,

Stephanie

 


Laat een bericht achter

Bedankt voor je bericht! Zodra deze is goedgekeurd wordt het bericht gepubliceerd


Liquid error (sections/article-template line 246): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid