Wat is jouw warmste herinnering aan Sinterklaas?

Oh kom er eens kijken..

De leukste tijd van het jaar, Sinterklaas! Altijd weer spannend of de Goedheiligman met zijn pieten weer veilig aankomt in Nederland. Want dat is toch elk jaar weer een avontuur op zich. Gespannen gezichtjes voor de televisie tijden het Sinterklaasjournaal met Diewertje Blok. Lukt het dit jaar weer?

Het snoepgoed ligt alweer een tijdje in de winkels en de speelgoedboeken zijn alweer 3x van voor naar achter bekeken. De lijstjes liggen al klaar, hoewel er hier steeds meer bijkomt! Herkenbaar?

Zo spannend

Ik weet het nog goed, je schoen zetten. Wat een feest was dat! Met mijn ouders liedjes zingen voor de kachel, een wortel en beker water voor het paard van Sinterklaas, een tekening in je schoen en snel naar bed. Mijn moeder zei altijd, des te eerder je in slaap valt des te eerder is het ochtend en kan je kijken of de Sint is geweest. ZO spannend! Maar dat was nog vrij lastig om ‘snel’ in slaap te vallen… want hoorde ik daar nou een piet op het dak? Of zag ik daar een veer van de pietenmuts wegschieten?

Vol verwachting klopte mijn hart

De volgende ochtend werd ik wakker en bleef ik stil in bed liggen, mocht ik er al uit? Op mijn tenen naar mijn moeder om te vragen of ik al naar beneden mocht, maar ik durfde niet alleen… dus moest ik wachten tot de rest ook wakker was. Dat duurde zoooo lang. En dan eindelijk was het zover, we gingen naar beneden! Zo snel als ik kon rende ik de trap af, vol verwachting klopte mijn hart. De deur van de kamer open en… ja hoor daar stond mijn schoen, gevuld met een cadeau. De plaat van de kachel vergat piet altijd netjes terug te leggen, dus die lag altijd scheef, domme piet… De wortel was weg, de beker leeg, mijn tekening gelukkig ook meegenomen en pepernoten om en in mijn schoen. Yes de Sint was geweest, hij had mij niet overgeslagen. Met een volgepropte mond met pepernoten begon ik aan het cadeau. Wat zou er in zitten? Iets wat er op mijn lijstje staat? Altijd zo knap van de Sint. Of het nou wel of niet op mijn lijstje stond, ik vond het altijd leuk! Wat weten de Sint en zijn pieten dat toch goed he.

Vertel, wat is jouw warmste herinnering aan Sinterklaas en het zetten van je schoen?

 

Nog op zoek naar schoencadeau ’s of prachtige en duurzame cadeaus voor pakjesavond zoals houten speelgoed, poppen-accessoires, stapelspeelgoed of de luxe bijtringen voor de allerkleinsten? Kijk dan snel even in onze speciale Sinterklaas categorie. Hier staat alles fijn bij elkaar zodat jij niet meer hoeft te zoeken. De Sint pakt het heel graag voor je in, het enige wat jij hoeft te doen is bij je bestelling in het opmerkingenveld even vermelden voor welke gelegenheid het is.

 Klik hier en shop nu de leukste cadeaus voor gegarandeerd plezier.

Geniet van deze mooie tijd. Fijne Sinterklaas!

 

Liefs,

Stephanie


Laat een bericht achter

Bedankt voor je bericht! Zodra deze is goedgekeurd wordt het bericht gepubliceerd


Liquid error (sections/article-template line 246): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid